Владимир Путин се зарече да отговори на това, което той

...
Владимир Путин се зарече да отговори на това, което той
Коментари Харесай

Владимир Путин се зарече да отговори на атаките с дрон от Украйна

Владимир Путин се зарече да отговори на това, което той твърди, че е удар на украински дронове, които са развалили няколко жилищни блока в Москва във вторник. По думите му Русия е изправена пред възходящ отпор поради неговото едногодишно навлизане в Украйна.

Президентът на Русия упрекна Украйна в „ терористична активност “, която „ предизвика да отговорим с ограничения за зло “. Според него ударите са имали за цел „ да изплашат съветските жители и да ударят жилищни здания “.

Въпреки че Путин не сподели по какъв начин ще отговори Русия и твърди, че Русия не е атакувала цивилни цели в Украйна, ударите наподобява са отговор на поредност от съветски офанзиви против украинска инфраструктура през последните дни.

В днешния си коментар съветският президент съобщи, че през последните дни Русия е блъснала щаба на военното разузнаване на Украйна.

„ Вече говорихме за опцията да се удари по щабовете за взимане на решения, по центровете за взимане на решения. Разбира се, към тази категория спада и щабът на военното разузнаване на Украйна, който беше ударен преди два-три дни “, съобщи той.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР