Владимир Путин се опитва да скрие от гражданите на Русия

...
Владимир Путин се опитва да скрие от гражданите на Русия
Коментари Харесай

Правнучката на Хрушчов: Путин опитва да скрие катастрофата в Украйна с ядрени заплахи

Владимир Путин се пробва да скрие от жителите на Русия явните провали на окупационните войски срещу Украйна, счита Нина Хрушчова, правнучка на генералния секретар на Комунистическата партия на Съюз на съветските социалистически републики Никита Хрушчов.

На уеб страницата на в публикация за Project Syndicate, тя написа, че зад нуклеарните закани на Путин стои очевиден опит да бъде скрита истината за пагубното състояние на съветската войска, както и за това, че с изключение на неуспеха на първичния проект за войната, международната общественост не признава нито една териториална рекламация от страна на Русия. При това обкръжението на Путин се опасява от истината за плачевното състояние на съветската войска.

" Никой от съветниците на Путин няма да му каже, че войната в Украйна е стратегическа злополука за Русия. Те няма да признаят и, че той не реализира първичната си цел: да окупира Киев и да възсъедини " съветските земи ". И те няма да обяснят това, че международната общественост в никакъв случай няма да признае неговите териториални искания. Това е истината, която Путин се пробва да скрие с нуклеарните закани ", написа Хрушчова.

Според нея, парадоксът на съветската робия е в това, че политическото управление на страната се пробва колкото е допустимо по-силово да лиши хората от главните им свободи.

" Такова управление не е в положение да реши фундаментните проблеми, пред които е изправена страната. Всичко, което Русия може да направи е да дискредитира евентуалните други възможности и да смазва всяка съпротива ", разяснява тя.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР