Владимир Путин се е женил само веднъж. Неговата съпруга бе

...
Владимир Путин се е женил само веднъж. Неговата съпруга бе
Коментари Харесай

Ето как живее сега Людмила Путина СНИМКИ

Владимир Путин се е женил единствено един път. Неговата брачна половинка бе Людмила Александровна, родена с семейството Шкребнева. По незнайни за обществеността аргументи двойката се разведе след 30 години брак.

За да не се пораждат разнообразни клюки, президентът на Русия, дружно с някогашната си брачна половинка, в едно изявление оповестиха, че са се развели по взаимно предпочитание.



Световните издания осведомят за измененията в персоналния живот на Людмила Путина като прецизират, че някогашната брачна половинка на водача на Русия не е почнала да води затворен метод на живот, а в противен случай, омъжила се е.

Новият брачен партньор на Людмила, Артур Очеретной, работи в Центъра за развиване на междуличностните връзки и е негов началник. От оскъдната информация за неговата биография излиза наяве, че мъжът е с 20 години по-млад от брачната половинка си.


Артур Очеретной

Тъй като Людмила Путин е много непублична персона (заради което преди години някои медии по света я нарекоха "невидимата първа лейди "), тя доста рядко е запечатвана на фотографии с новия си брачен партньор.



През януари 2016 година в ръцете на публицистите попаднаха документи, в които бе маркирано, че Людмила Александровна е сменила името си и е станала Очеретная.

С какво се занимава в този момент Людмила Путина?

През 2019 година някогашната брачна половинка на президента продължава да води непубличен метод на живот. Според държавни документи, през 2018 година Людмила, в този момент към този момент Очеретная е закупила 8 имота, които се намират в Подмосковието. На мястото, наречено "Милениум-парк ", е добита земя, общата стойност на която съгласно брокери е била от 380 до 432 милиона рубли (около 5 800 000 евро).

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР