Владимир Путин подписа указ За структурата на федералните изпълнителни органи“.

...
Владимир Путин подписа указ За структурата на федералните изпълнителни органи“.
Коментари Харесай

Путин назначи новото правителство на Русия

Владимир Путин подписа декрет „ За структурата на федералните изпълнителни органи “.
Премиерът Михаил Мищустин ще има девет заместници, в това число един първи;
Министерството по делата на Северен Кавказ е отстранено, функционалностите му се трансферират на Министерството на икономическото развитие;
Правителството ще управлява активността на „ Росреестра “, „ Росздравнадзор “ и ФМБА;
Министерството на финансите ще управлява Федералната организация за ръководство на собствеността в подмяна на Министерството на икономическото развиване.
Андри Белоусов е първи вицепремиер;
Дмитрий Григоренко - вицепремиер - началник на държавния апарат;
Виктория Абрамченко – вицепремиер.
Лавров резервира поста министър на външните работи, а Новак остава на поста министър на енергетиката, както и Мантуров – на индустрията и търговията.
Олга Любимова ще оглави министерството на културата.
Шойгу също резервира поста министър на защитата.
Министрите на финансите и превоза също остават на своите постове. На поста си остава и вътрешният министър Колоколцев.
Указът влиза в действие от момента на публикуването. 
Най-важната задача на държавното управление на Михаил Мишустин е да усили благосъстоянието на жителите. Това съобщи съветският президент Владимир Путин по време на първото съвещание на новоназначения кабинет.
" Разбира се, най-важната задача е да увеличим благосъстоянието на нашите жители и да укрепим своята държавност и позицията на нашата страна в света ", сподели Путин.
Според президента кабинетът на Дмитрий Медведев е основал положителни макроикономически условия, без които е невероятно да се осъществят национални цели.
" Предишното държавно управление направи доста, с цел да сътвори основа за по-нататъшно развиване ", съобщи Путин. " На първо място бяха основани доста положителни макроикономически условия, без това е невероятно да се развива стопанската система като цяло и резултати в обществената сфера. Но всичко, реализирано с твърдоглав труд…трябва да се употребява добре за в бъдеще за реализиране на националните цели и за дейно потребление на тези принадлежности “, сподели президентът.
От своя страна Мишустин сложи задача да се реализира стопански напредък и да започва нов капиталов цикъл. 
Според него кабинетът би трябвало да пристъпи допустимо най-бързо към осъществяването на дилемите по демография, опазване на здравето и напредък на благосъстоянието.
Мишустин изрази предпочитание новият кабинет да намерения по какъв начин да оправдае доверието на президента. 
Премиерът прикани и за по-активно осъществяване на националните планове, тъй че измененията да бъдат в цялата страна, а не в обособените градове. 
Той също по този начин прикани за незабавни промени на бюджета, нужни за осъществяването на обществената част от посланието на президента.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР