Владимир Путин нареди на военното командване да приведе силите за

...
Владимир Путин нареди на военното командване да приведе силите за
Коментари Харесай

Путин поставя ядрените сили в готовност, в отговор на икономическите санкции

Владимир Путин подреди на военното командване да приведе силите за нуклеарно въздържане във висока степен на подготвеност, осведоми " Скай нюз ", съобщи bTV.

Президентът се базира на нападателните изказвания на водачите на НАТО и икономическите наказания против Москва. В тирада по държавната съветска телевизия той съобщи: " Както виждате, западните страни подхващат освен вражески ограничения против нашата страна в икономическо измерение - имам поради противозаконните наказания.

Но също по този начин висшите чиновници на водещите страни от НАТО си разрешават да вършат нападателни изказвания във връзка с нашата страна ".

Според уеб страницата на съветското военно министерство стратегическите сили са предопределени за въздържане на експанзия против Русия и съдружниците й и " за погром на агресора, включително във война с потребление на нуклеарни оръжия ". Руската организация цитира апелите на Путин украинските военни да предадат оръжието си и да се прибират и че " цялата отговорност за кръвопролитията ще носи киевския режим ".

От военното министерство в Москва не престават да настояват, че нанасят удари единствено по военни обекти, а " мирното население нищо не го заплашва ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР