Владимир Путин говори на втория предизборен конгрес на Единна Русия,

...
Владимир Путин говори на втория предизборен конгрес на Единна Русия,
Коментари Харесай

Визията на Путин за Русия: Да има 2-3-4 деца на семейство и убеждаване да се ваксинираш срещу КОВИД

Владимир Путин приказва на втория избирателен конгрес на " Единна Русия ", където повдигна тематиката за националната концепция и облика на бъдещето на страната. Според президента той постоянно чува мнението, че Руската федерация би трябвало да има някаква национална концепция, само че е сигурен, че страната към този момент я има и няма потребност да се измисля нещо ново, оповестява 24СМИ.

Образът на бъдещето на Русия е здраво семейство с две, три, четири и повече деца - по този начин президентът на Русия вижда националната концепция. Путин акцентира, че се старае да не употребява високопарни думи.
 Пет западни страни основават фонд за противопоставяне на Русия в Украйна Пет западни страни основават фонд за противопоставяне на Русия в Украйна
Англия, Канада, Швеция, Швейцария и Съединени американски щати основават фонд за противопоставяне на " въздействието " на Русия в южна и източна Украйна, съоб...

Руският президент повдигна и въпроса за пандемията от COVID-19 и напредъка при имунизацията на руснаците. Според Путин няма потребност да се принуждават хората да се имунизират, само че управляващите и лекарите би трябвало да могат да убедят популацията, че е належащо да го създадат. В същото време Путин означи, че убеждаването би трябвало да се прави във форма, зачитаща хората.

Още от ЕВРОПА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР