Владимир НИКОЛОВСлавия надви Ботев Пд с 1:0 в мач от

...
Владимир НИКОЛОВСлавия надви Ботев Пд с 1:0 в мач от
Коментари Харесай

Славия надви Ботев Пд с 1:0

Владимир НИКОЛОВ
Славия надделя Ботев Пд с 1:0 в мач от 31-вия кръг във Втора група на еfbet Лига и се укрепи на 7-ата позиция, която подсигурява присъединяване в баража за шампионата Лига на конференциите. Победата донесе Тони Тасев (69). 
Гостите бяха покрай гола в 29-ата мин., когато Венцислав Керчев сгреши при изнасянето на топката, Антонио Перера пресече подаването му и откри Антоан Бароан, който би от дребен ъгъл. Вратарят на Славия Николай Кръстев отби, а топката доближи до Дилан Мертенс, който стреля в навън пред съвсем празната врата.
Кръстев се оправи и с шут на Антоан Бароан (60), изведен в наказателното поле от Джеймс Ето`о.
Капитанът на Славия Галин Иванов изведе Тони Тасев (69) зад защитата на гостите и крилото завладя вратата на Георги Аргилашки. 
Капитанът на " канарите " Виктор Генев (72) пропусна с глава от близко да изравни след статично състояние. Аргилашки (75) пък избави нов гол след мощен шут на Галин Иванов. 
Славия има 52 т., с 10 пред Арда, който нощес одобри Локо Сф.
" Много значим мач за нас. В нашите фантазии е да отидем на бараж за Европа. Победи тимът, който повече желаеше триумфа. Опитахме малко по-бързо да играем с топката. През първото полувреме не се получи, само че през второто имаше положителни обстановки. Много желаех да пусна дечица от школата, които го заслужават, само че ще дойдат такива мачове, единствено да съберем още малко точки. Успеем ли да отидем в Европа, това са спомагателни средства за клуба ", разгласи краткотрайният треньор на Славия Ангел Славков. 
" Резултатът не е обективен, даже равенството нямаше да е заслужено. Контролирахме топката и събитията на терена. Доволен съм от първата част. Проблемът е, че вършим неточности в отбраната. Създаваме, само че не съумяваме да осъществяваме. Целта пред мен бе да печеля баража за Европа, само че измененията в клуба са опустошителни. В идващите мачове би трябвало да спечелим. Ще се борим за всяка точка. Благодаря на почитателите, те са превъзходни и не заслужават такива резултати ", счита португалският му сътрудник от Ботев Пд Бруно Балтазар. >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР