Владимир Николов се връща на терена като играч за два

...
Владимир Николов се връща на терена като играч за два
Коментари Харесай

Владо Николов ще играе и ръководи

Владимир Николов се връща на терена като състезател за два месеца. Именитият ни волейболист ще размени в „ Левски “ Смилен Мляков, който лекува травма. Освен играч Николов ще продължи да съчетава и функционалностите си на президент и старши треньор на „ сините “.
Бившият национал към този момент мина в спортен режим. А при започване на идната седмица ще пътува до Италия за обзор на рамото при светилото проф. Порчелини. Освен това за Николов ще бъдат направени и стелки, каквито ползваше, до момента в който беше деен волейболист. Първата изява на нападателя е тази събота при семейството на „ Левски “ против „ Монтана “ от 18 часа в зала „ Христо Ботев “.
„ Надявам се тялото ми да издържи на натоварванията и да се показва на равнище до завръщането на Мляков – сподели той. – През януари е и шампионатът за купата на България, на който имаме шансове да реализираме нещо. “
Същевременно „ сините “ взеха Иван Петров, състезател на „ Дунав “. Той ще дебютира в сряда за новия си отбор при гостуването на „ Добруджа 07 “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР