Владимир Нанкински е сред талантите на ЦСКА, на които треньора

...
Владимир Нанкински е сред талантите на ЦСКА, на които треньора
Коментари Харесай

Владимир Нанкински: Мотивира ме мисълта да играя за ЦСКА

Владимир Нанкински е измежду гениите на ЦСКА, на които треньора на отбора Росен Барчовски към този момент гласоподава доверие. Той му даде късмет в конфликта от третия кръг на НБЛ против Балкан, а ето какво показа пред клубния уебсайт младият баскетболист.

" Мотивира ме мисълта да играя за ЦСКА в НБЛ. По време на мача усещах страстта на публиката, даже скандираха името ми - в никакъв случай няма да го не помни.

Тренирам всеки ден с тима, давам най-хубавото от себе си и  съм подготвен физически и душевен да бъда разполагаем на старши треньора Росен Барчовски и да оказа помощ когато и да е, на всяка позиция, където има потребност от мен ", споделя юношата на „ армейците “.

" Всеки път, когато на подготовка доработвам някое придвижване, си представям по какъв начин го изигравам в мач. Всяка пукотевица, всяка забивка, всяка обстановка се разиграва в главата ми като сцена от същински мач. Нямам самообладание да покажа всички тези умения и да веселя почитателите на този популярен клуб.

Да съм титуляр в мач от НБЛ ще бъде необикновено за мен, само че да спечелим шампионата при юношите ще помогне за развиването на целия клуб. Ще притегли повече деца в ЦСКА, които да имат опция да обикнат баскетбола. Всеки триумф на тим в школата е значим за целия клуб. ", приключи младокът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР