Владимир Клисуров беше избран от Столичния общински съвет днес за

...
Владимир Клисуров беше избран от Столичния общински съвет днес за
Коментари Харесай

Новият кмет на "Младост" се чувства длъжен да заеме поста

Владимир Клисуров беше определен от Столичния общински съвет през днешния ден за краткотраен кмет на регион " Младост ".

Назначаването му поддържаха 47 от 48-те съветници. Клисуров бе посочен за поста от титулярния кмет Десислава Иванчева, откакто тя беше задържана по съмнение за желан рушвет. В обща декларация от него и другия зам.-кмет на региона - Румен Русев, публикувана през вчерашния ден, се споделяше, че Клисуров се отхвърля от поста в интерес на Русев, който Иванчева пък подозира, че пробва да узурпира поста.

Длъжен съм да се съобразя с решението на общинските съветници. Такова е и решението на Десислава Иванчева, сподели Клисуров пред публицисти, откакто беше определен за краткотраен кмет. Мотивът му да не желае да заеме поста бил, че не се усеща задоволително способен, с цел да взема решение най-важните проблеми на региона, свързани със строителството. Именно поради това в региона считали, че Русев е по-подходящ. Русев сподели, че сред него и Десислава Иванчева няма спор.

Предложението за назначението на Клисуров беше импортирано изключително от ръководителя на общинския съвет Елен Герджиков.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Разследването против кмета на "Младост " (39)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР