Владимир Кличко е сериозно разколебан между вариантите да иска реванш

...
Владимир Кличко е сериозно разколебан между вариантите да иска реванш
Коментари Харесай

Кличко може да се откаже от бокса

Владимир Кличко е съществено обезверен сред разновидностите да желае реванш против Антъни Джошуа или дефинитивно да се откаже от бокса, което може да докара до по-скорошен конфликт сред британеца и Кубрат Пулев. Това разкри промоутърът от отбора на украинеца Том Льофлер.

Евентуален реванш би трябвало да се състои най-късно до 2 декември, след което спечелилият би трябвало да се изправи против Кубрат Пулев, който е наложителен кандидат за пояса в IBF.

Както е известно, Антъни Джошуа прати украинския си противник в нокаут в 11-ия рунд по време на мача им на „ Уембли “ на 29 април. Така Антъни Джошуа стана международен първенец във версиите IBF, WBA и IBO, записвайки 19-а победа в 19 мача за професионалния кръг.

"Владимир още не е взел решение. Ако загубата от Джошуа се окаже последният му мач, той би трябвало да е горделив с кариерата си. Няма да има по-велик мач, след който да се откаже, двамата направиха невероятна борба на кръга. В момента той се колебае грубо, 50:50 е. Всеки път като приказвам с него, той е безусловно раздран сред двата разновидността. Ние обаче ще го подкрепим изцяло, каквото и да избере. Ако избере да се бие още веднъж, ще направи щастливи милиони почитатели по света ", показа Льофлер.

Ако Кличко се откаже от бокса и не изиска реванш, идващият мач на Джошуа би трябвало да е с Кубрат Пулев. Това би трябвало да стане ясно напълно скоро, тъй като украинецът не може до безспир да се колебае и да кара Кобрата да чака.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР