Владимир Кличко е получил изкушаващо предложение от 40 милиона долара,

...
Владимир Кличко е получил изкушаващо предложение от 40 милиона долара,
Коментари Харесай

Предложиха на Кличко $40 млн. за сензационно завръщане

Владимир Кличко е получил изкушаващо предложение от 40 милиона $, с цел да се завърне на кръга като професионален боксьор. Украйнската медия Sport Arena твърди, че офертата е на масата и се обмисля от щаба на дългогодишния държател на тежката категория.

Тя съдържа следните условия - Кличко получава 40 милиона $ чист хонорар, а към тях ще се прибавят и проценти от рекламни и телевизионни права съгласно интереса, с цел да се бие в три мача.

И трите би трябвало да се случат в границите на 12 месеца, нещо като Трилогия на отдръпването на Владимир, който спря с бокса преди година и половина. Той остави голямо завещание в профибокса с 69 мача, от които загуби единствено пет.

В изискването на офертата две имена са закрепени - Антъни Джошуа и Тайсън Фюри.

Двамата британци са хората, които смъкнаха от пиедестала Кличко, като го победиха в последните му два багра. Фюри сензационно му лиши купите на негова земя (в Дюселдорф, Германия) с победа по точки през ноември 2015 година, а Джошуа го смъкна в нокаут през 2017-а и го отхвърли от спорта.

Именно Германия, която е втора татковина на Владимир и брат му Виталий, и построи ореола към двамата боксьори, ще е сцена на първия от трите мача. При изискване, че Кличко одобри предизвикването.

Първият мач би трябвало да е с боксьор от топ 10, като неговото име не е закрепено. Следащите два, без значение от резултата, ще са на "Уембли " в Лондон, против Джошуа и Фюри.

Контрактът е с корав ангажимент, който е годен, без значение от това дали Кличко завоюва или загуби всеки от дуелите. В мачовете няма да бъдат заложени трофеи, в случай че противниците на Владимир в този миг имат някой от поясите в другите версии на профибокса.

Целта им е да се притегли голяма публика предвид на интереса към реваншите, които действително Кличко ще получи против двама противници, които съумяха да го победят.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР