Владимир Каролев остава в тежко състояние, а днес по спешност

...
Владимир Каролев остава в тежко състояние, а днес по спешност
Коментари Харесай

Оперираха по спешност Владимир Каролев, но няма подобрение

Владимир Каролев остава в тежко положение, а през днешния ден по неотложност е бил опериран глезенът му. Това заяви шефът на " Пирогов " проф. Асен Балтов, представен от " Фокус ".
Още по тематиката
59-годишният икономист пострада тежко при рухване в Пирин на 9 май. Той беше открит в нощта на неделя против понеделник, 10 май, в безпомощно положение след извършена избавителна акция на връх Тодорка, в региона на Жабешкото езеро. Според спасителите рухването е траяло към 400 м. Първоначално Каролев бе превозен в болничното заведение в Разлог, а само че по-късно поради множеството си контузии бе трансфериран в " Пирогов ". Икономистът е с черепно-мозъчна контузия и мозъчни кръвоизливи, гръдна контузия, фрактура на глезена и разкъсвания на вътрешни органи.

" Състоянието е непроменено, все по този начин тежко е. Интубиран е, на апаратна вентилация е. Днес му беше опериран глезенът по неотложност от проф Диян Енчев. Операцията мина добре. Правим каквото би трябвало, вървим по проект, само че към този момент не може да кажем, че има усъвършенстване ", изясни проф. Балтов.

По-рано през днешния ден зам.-директорът на болничното заведение проф. Николай Габровски изясни, че положението на Владимир Каролев в огромна степен е устойчиво, само че това е динамичен развой и всекидневно лекарите в реанимацията на " Пирогов " се борят с всевъзможни проблеми, зародили при лекуването.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР