Владимир Жириновски, председател на Либерално-демократическата партия на Русия, е хоспитализиран

...
Владимир Жириновски, председател на Либерално-демократическата партия на Русия, е хоспитализиран
Коментари Харесай

Жириновски бере душа след 8 ваксини

Владимир Жириновски, ръководител на Либерално-демократическата партия на Русия, е приет в болница в тежко положение с COVID-19 в Централната клинична болница в Москва, оповестява ТАСС. Той е ваксиниран с фрапиращите 8 дози против вируса.

Според предварителна информация Жириновски е с двустранна пневмония, а белите му дробове са наранени на 50-75%. Състоянието на 75-годишния политик се прави оценка като тежко.

Жириновски беше един от първите в Русия, които бяха имунизирани със " Спутник " V през септември 2020 година

" Владимир Волфович е приет в болница и е в тежко положение в болничното заведение. Той е там от няколко дни ", споделя събеседник на организацията.

От пресслужбата на либералдемократите обаче разясняват пред ТАСС, че Жириновски продължава да работи и се усеща добре.

Лидерът на Комунистическата партия на Руската федерация Генадий Зюганов, разяснявайки информацията за болестта на политика, пожела на Жириновски да се възвърне бързо.

" Пожелавам на всички здраве и на него, тормозя се, че всички са заболели, че има малко помощ. Нека всички дружно се преборим с тази зараза и пожелаем на всички доста здраве. Надяваме се, че Владимир Волфович също ще се оправи сполучливо с заболяването. Той беше имунизиран няколко пъти и мисля, че ще оцелее ", споделя Зюганов в изявление за NEWS.ru.
ТЕМА преди 1 час 664 преди 2 часа 1771 преди 3 часа 2738
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР