Владимир Илиев записа най-добро класиране от българите, като се нареди

...
Владимир Илиев записа най-добро класиране от българите, като се нареди
Коментари Харесай

Илиев десети в спринта при мъжете в Ленцерхайде, Тодорова девета при жените

Владимир Илиев записа най-хубаво класиране от българите, като се подреди 10-и в спринта на продължаващото в швейцарския зимен център Ленцерхайде Европейско състезание по биатлон за мъже и дами .
Владимир Илиев.
С по един пропуск на двете стрелби Илиев финишира на 1.06 мин. след спечелилия Ерленд Бьонтегард от Норвегия. Световният вицешампион за младежи Благой Тодев също откри място в преследването на следващия ден с 49-о място (2). Антон Синапов е 92-ри (5), Благовест Стоянов – 108-и (2) и Валентин Карабаджаков – 110-и (1). Утре са преследванията, а шампионата приключва в неделя със смесените щафети.

По-рано през днешния ден, Милена Тодорова се класира девета в спринта на 7.5 км . Два пропуща от състояние прав лишиха българката от сигурен орден. Без неточност на първия рубеж Милена влезе с трето време на последната пукотевица, само че там не можа да задържи отличната си позиция и след две наказателни обиколки в последна сметка финишира девета.
Милена Тодорова.
Тя остана единствено на 28,2 сек. от шампионката Анастасия Меркушина (Укр), а един спомагателен кръг се бяга за към 20 секунди. Все отново, Тодорова има отлична стартова позиция за преследването на следващия ден. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР