Владимир Данев, който е съветник в Столични общински съвет на

...
Владимир Данев, който е съветник в Столични общински съвет на
Коментари Харесай

Данев: БСП ще защитава правото на хората да живеят по-добре

Владимир Данев, който е консултант в Столични общински съвет на Българска социалистическа партия, в изявление за радио "К2 " споделя за работата на софийските избраници.

"Основният приоритет, който ще отстоява Българска социалистическа партия при започване на новата сесия на Столичния общински съвет, е правото на хората да живеят по-добре. Хората чакат от приемните на Българска социалистическа партия да намерят посредник сред техните проблеми и администрация. Жалбите са основно от битово естество. Хората се оплакват от липса на осветяване, неприятна инфраструктура, неналичието на озеленяване и мръсния въздух от презастрояването ", акцентира Данев.

Владимир Данев уточни, че като общински консултант се сблъсква всеки ден с проблемите на жителите и се пробва да ги позволи.

Българска социалистическа партия дава акцент на проблемите на дребния човек. Част от проблемите не могат да бъдат решени без законодателна самодейност, по тази причина постоянно в приемната на Българска социалистическа партия има, с изключение на общински консултант, по този начин и депутат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР