Владимир Далаклиев започна с победа участието си в турнира за

...
Владимир Далаклиев започна с победа участието си в турнира за
Коментари Харесай

Владимир Далаклиев с първа победа в турнира по таекуондо в Китай

Владимир Далаклиев стартира с победа присъединяване си в шампионата за Големия шлем „ THE BEST OF THE BEST “ по олимпийско таекуондо, който се организира в Китай. В първата си среща в категория 68 кг възпитаниникът на Пламен Трънски надигра с 2:0 елементи и 12:1 точки представителя на Русия Вячеслав Минин (срещата можете да гледате в клипа по-долу).

В утрешният четвъртфинал бронзовият ни медалист от шампионата на планетата в Муджу (Южна Корея)ще има за противник многократния притежател на оценки от международни шампионати и олимпийски игри – Лий Даехуун (Южна Корея).

Големият шлем е шампионатът, който събира международния хайлайф, където шестнайсетте най-хубави в света във всяка от осемте олимпийски категории (4 при дамите и 4 при мъжете) се изправят един против различен.

Владимир Далаклиев беше почетен с голямата чест да получи лична покана от Световната таекуондо техническа комисия за присъединяване и да се бори за огромната премия за спечелилия в размер на 70 000 $.

Това е едвам второто издание на конкуренцията, в която ще има доста номинации и награди. нокаутът на Далаклиев, довел го до бронз на международното състезание през 2017, намира място измежду топ ударите (вижте клипа по-долу).

Преди няколко дни Владимир Далаклиев още веднъж записа името си в историята на българското таекуондо, откакто завоюва сребърния орден на международното военно състезание в Рио де Жанейро.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР