Владимир Ампов-Графа ще изнесе три концерта на стадион „Юнак“ на

...
Владимир Ампов-Графа ще изнесе три концерта на стадион „Юнак“ на
Коментари Харесай

Графа с три поредни концерта през юли

Владимир Ампов-Графа ще изнесе три концерта на стадион „ Юнак “ на 14, 15 и 16 юли под мотото „ Ти грееш! “, вместо планувания преди изключителното състояние на стадион „ Българска войска “ на 10 юни. Обичаният реализатор ще зарадва и почитателите си в страната с турне в четири града това лято – Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново, написа БНР.

„ Аз съм човек, който съблюдава обещанията си ", сподели в ефира на Радио София Владимир Ампов. - Когато споделих, че датата 10 юни се сменя, успокоих всички и дадох обещание, че концерт ще има. И ето, че няма да е единствено един, а цели три. Съобразяваме се с всички разпореждания за сигурността на хората и по тази причина избрахме да променим местоположението със стадион „ Юнак “. Той е по-компактен и по този метод ще контролираме елементарно пропускателния режим, няма да позволим скупчване на прекалено много хора и ще се погрижим всички да се чувствате уютно и умерено по време на концертите.
Не е елементарно да се прелокира и преформатира едно толкоз огромно събитие на три обособени концерта, само че е прекрасен вид, тъй като хората чакат този концерт от доста месеци. Музиката е значимо да се случва, а не да остава единствено като проект.
Основната концепция на това музиката да води остава. Програмата е същата, която сме подготвили. Трепетно е. Работим на бързи обороти и нямаме самообладание. “

За това по какъв начин гледа на близостта си с публиката след изключителното състояние, Графа отговори по този начин:
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР