Владимир Ампов-Графа и шоуто му излизат извън пределите на концертните

Владимир Ампов-Графа и шоуто му излизат извън пределите на концертните ...

Графа ще пее на стадион.


Владимир Ампов-Графа и шоуто му излизат извън пределите на концертните зали. Изпълнителят, който се превърна в еталон за безкомпромисно сценично представяне, ще работи цяла година върху концерта си на стадион "Българска армия". Датата е 10 юни 2020 г., а билетите на цени от 25 до 60 лева вече са в продажба.

Борислав Бояджиев-Борче (барабани), Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон и др.) и вокалното трио LaTiDа са музикантите, с които Графа споделя големите сцени, тъй като са доказали, че освен перфектни професионалисти са хора, раздаващи се безрезервно и печелещи сърцата на публиката.

За концерта си на стадиона Графа споделя: "Да пея на открито пред десетки хиляди ще е комбинация от споделената музикална емоция, усещане за свобода и обща енергия. Публиката на концертите ми е най-големият катализатор и причина за техния успех. Преди дни се разходих по терена на "Българска армия" - красиво място в сърцето на Борисовата градина, обградено от зеленина. Веднага си го представих във вечерта на концерта. Благодарение на всички, които застанаха зад организацията и ни подкрепиха, сме готови да стартираме подготовката за 10 юни 2020 г. сега."

Новината за голямото събитие идва заедно с излизането на най-актуалния студиен албум на музиканта "Страничен наблюдател". Очаква се на концерта на стадиона Графа да изпълни най-големите си хитове и песни от последната тава.

Източник: duma.bg