Владимир Ампов-Графа и шоуто му излизат извън пределите на концертните

...
Владимир Ампов-Графа и шоуто му излизат извън пределите на концертните
Коментари Харесай

Графа ще пее на стадион

Владимир Ампов-Графа и шоуто му излизат отвън рамките на концертните зали. Изпълнителят, който се трансформира в пример за безкомпромисно театрално показване, ще работи цяла година върху концерта си на стадион " Българска войска ". Датата е 10 юни 2020 година, а билетите на цени от 25 до 60 лв. към този момент са в продажба.

Борислав Бояджиев-Борче (барабани), Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон и др.) и вокалното трио LaTiDа са музикантите, с които Графа споделя огромните подиуми, защото са потвърдили, че с изключение на съвършени експерти са хора, раздаващи се безусловно и печелещи сърцата на публиката.

За концерта си на стадиона Графа споделя: " Да пея навън пред десетки хиляди ще е композиция от споделената музикална страст, чувство за независимост и обща сила. Публиката на концертите ми е най-големият катализатор и причина за техния триумф. Преди дни се разходих по терена на " Българска войска " - красиво място в сърцето на Борисовата градина, обградено от зеленина. Веднага си го показах във вечерта на концерта. Благодарение на всички, които застанаха зад организацията и ни поддържаха, сме подготвени да стартираме подготовката за 10 юни 2020 година в този момент. "

Новината за огромното събитие идва дружно с излизането на най-актуалния студиен албум на музиканта " Страничен наблюдаващ ". Очаква се на концерта на стадиона Графа да извърши най-големите си шлагери и песни от последната тава.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР