Влади Въргала се грижи денонощно за майка си, която миналата

...
Влади Въргала се грижи денонощно за майка си, която миналата
Коментари Харесай

Влади Въргала трепери над майка си

Влади Въргала се грижи непрекъснато за майка си, която предходната пролет се размина с най-лошото.

Благодарение на него и лекарите, които я избавиха след тежък инсулт, в този момент госпожата живее втори живот. След изписването си болничното заведение Анета се откри в софийския дом на сина си и постоянно излиза на разходки в парк „ Гео Милев ”. По алеите тя върви с два бастуна, а фамозният кукувец бди над нея да не падне.

Онзи ден майка и наследник още веднъж дишаха чист въздух в парка, видяха  папараците на „ Уикенд ”. Когато старицата се умори да крачи, Влади я настани на една скамейка и стартира да разтрива лявата й ръка. Крайниците на Анета се схващат при физически старания, тъй като инсултът им бе нанесъл доста тежки провали.

Въргала и родителката му останаха към час в парка. После постепенно, постепенно се насочиха към квартирата на известния артист и режисьор. Жилището на Влади е напълно наоколо - в кв. „ Редута ”, и в него са основани всички улеснения за изумената от мозъчен инфаркт госпожа.

Преди да се разболее, Анета живееше в селце край Велико Търново . Именно там я покоси инсултът – удари я, до момента в който шеташе из двора. С  лечението на пациентката се зае неврологията на болничното заведение в остарялата столица, а след това бе извършена рехабилитация в санаториум в Павел баня.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР