Влади Въргала се е разделил с актрисата Тезджан Ферад –

...
Влади Въргала се е разделил с актрисата Тезджан Ферад –
Коментари Харесай

Влади Въргала смени трета жена за 2 години!

 Влади Въргала се е разделил с актрисата Тезджан Ферад – Джани, поради която се разведе със брачната половинка си Силвия.

От към месец и половина звездата от тогавашното " Ку-ку “ и " Пирон “ не е с туркинята, която също се изявява като актриса и дори играе в взаимни спектакли с него.

Причината е, че Въргала срещнал нова обич. От известно време Влади е с по-млада жена до себе си и е скъсал с Тезджан. Двамата сякаш са запазили другарски връзки между тях, само че преди ден наранената актриса даде изявление за вестник " Галерия “, в което разобличи досегашния си обичан, писа " Уикенд “.

В него туркинята се кълне, че не тя е причина за развода на Влади Въргала.

" Когато се запознахме, той към този момент не беше със брачната половинка си. Въртеше три любовници, които последователно отсвири или най-малко по този начин ми сподели на мен. Сега е отново с нова жена. Дано да е благополучен и най-сетне да е разкрил това, което търси “, злъчно разяснява Тезджан Ферад.

Актрисата признава, че Въргала е имал съществени проблеми с алкохола, с които обаче е съумял да се пребори и сега не близва и капка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР