Влади Въргала направи спешен ремонт на квартирата си. За има

...
Влади Въргала направи спешен ремонт на квартирата си. За има
Коментари Харесай

Влади Въргала стана болногледач! Бившият кукувец превърна квартирата си в санаториум

Влади Въргала направи незабавен ремонт на квартирата си. За има няма 10 дни някогашният кукувец изцяло преобрази жилището и през днешния ден то наподобява на санаториум.

Промяната се наложи поради болната майка на паметния артист и режисьор. След прекарания инсулт госпожата има потребност от грижите на сина си и отсега нататък ще живее в София.

„ Мама не може да бъде надалеч от мен. 40 дни бдях неразделно до леглото й във великотърновската болница. След изписването й трябваше да я взема при мен в столицата. В дома, в който пребивавам чартърен, сътворих улеснения, каквито има в клиниките по неврология. Сега у дома е комфортно и за майка ми, и за мен ”, показа пред наш кореспондент създателят на киношедьовъра „ Шменти-капели ”.

Преди да получи мозъчния удар майка му живяла сама в с. Велчево. Къщата, която обитавала там, била на умрелия преди 2 години втори татко на Влади. В провинцията старата жена се чувствала чудесно, само че за жалост в този момент е принудена да бъде столичанка заради тежката си болест.

„ Фелдшерът на селото и лекарите от Търновската болница я избавиха. Благодарение на тях мама получи късмет за живот ”, разяснява Въргала пред " Уикенд ".

Понастоящем той демонстрира синовната си любов като готви кашички за родителката си, храни я, дава й медикаменти и й оказва помощ да се раздвижва. Влади се е посветил дотам на майка си, че няма време да се избръсне.

И преди да стане болногледач той отново пренебрегваше себе си и се поставяше в услуга на нуждаещи се. Когато в страната беше оповестено изключителното състояние, Въргала стартира да разнася хранителни запаси по домовете на свои възрастни близки и познати, които се опасяваха да излизат на открито поради подлия Ковид-19. Доставките шоуменът правеше с мотоциклет.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР