Влади Данаилов, синът на Стефан Данаилов, ще гледа баща си

...
Влади Данаилов, синът на Стефан Данаилов, ще гледа баща си
Коментари Харесай

Синът на Ламбо: Ида да видя татко!

Влади Данаилов, синът на Стефан Данаилов, ще гледа татко си на запис от предпримиерния му театър „ Актрисата “ на Питър Култър, режисирана от племенницата на артиста Росица Обрешкова, научи HotArena.

Главната роля е за Аня Пенчева, в която тя отново е актриса, а нейният избраник е Мастъра. „ Ще ми я записват другари, доста желая да видя татко ми по какъв начин ще се оправи. Той е мощен и е моят образец за това по какъв начин човек би трябвало да се бори с компликациите “, показа Данаилов.

От месеци насам той не е приказвал с татко си и майка си – Ирен Кривошиева, тъй като не желал да го тормозят поради сложните изпити по медицина, които сполучливо взе. Влади нямал самообладание при първа опция да се прибере в България, с цел да се срещне персонално с баща си. Надява се, че това ще се случи напълно скоро, писа „ България Днес “.

Не му давам препоръки, аз и не запознат съм актьорство. Ще виждам на запис единствено предпримиерата му, а дай боже, и лятото, в случай че мога, да дойда да го видя персонално, само че още не е несъмнено “, споделя Владо.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР