Влади Ампов-Графа продължава своята концертна обиколка, а феновете в шест

...
Влади Ампов-Графа продължава своята концертна обиколка, а феновете в шест
Коментари Харесай

Графа гостува с концерти в шест български града

Влади Ампов-Графа продължава своята концертна обиколка, а почитателите в шест български града ще се забавляват с музикалното му шоу. Турнето на обичания реализатор стартира в Кюстендил на 2 октомври и продължава в Гоце Делчев (7 октомври, Дом на културата), Смолян (8 октомври, Родопски трагичен спектакъл " Николай Хайтов " ), Кърджали (9 октомври, Театрално-музикален център), Шумен (10 октомври, " Арена Шумен " ) и Казанлък (11 октомври, Дом на културата).

От екипа на Графа споделят, че неговото предпочитание е да стигне до повече кътчета в България, тъй като има вяра, че хората на всички места имат потребност да слушат музика онлайн, да се допрян до обичаните си реализатори, а страстта от един концерт е неповторима и незаменима.

За турнето си Влади Ампов пътува с екипа на " Монте мюзик ", а до него неразделно на сцената са Борислав Бояджиев-Борче, Венци Трифонов и Мирослав и Иванов.

Билетите за есенната концертна обиколка на Графа съвсем на всички места са изчерпани, като отличници са кърджалии, които първи изпълниха залата на Театрално-музикалния център. Все още има пропуски за останалите градове. Налични са в мрежата на Ивентим и билетните каси на съответното обитаемо място.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР