Влади Ампов-Графа прибра във фирмата си останалата без работа Мария

...
Влади Ампов-Графа прибра във фирмата си останалата без работа Мария
Коментари Харесай

Графа прибра сломената Игнатова! Мария стана текстописец, разказа за раздялата с Рачков в първата си песен

Влади Ампов-Графа прибра във компанията си останалата без работа Мария Игнатова, научи HotArena.

След прекъсването на „ Господари на ефира ” и „ Х Фактор ” и раздялата с Димитър Рачков красивата русокоска нямаше никакви източници на приходи. Тя обаче се оказа непредвиден гений в писането на текстове за песни. 

Тези дни излезе първата ария, чийто текст е писан персонално от Мария Игнатова. Зад нея застана не какъв да е, а Графа, прочут със способността си да надушва огромните гении. Той открива за сцената Михаела Филева, Прея и ВенЗи, а в този момент дава опция на безработната Игнатова да се разгърне. „ Господарката на ефира ” разумно реши в първия си опит в новия поминък да опише за драмата с някогашния си обичан Димитър Рачков, писа „ Уикенд “.

Също толкоз разумно за реализатор на песента е определена нейната вярна другарка Алекс Раева – една от дребното, които не обърнаха тил на русокоската откакто скъса с обичания водещ на Маги Халваджиян. Именно певицата, която сега е бременна, е връзката сред Мария и Графа – музикантът от много време е неин продуцент. Новото парче е на британски – още един плюс за Игнатова, който вдигнал цената ѝ в очите на Ампов. 

За да стане още по-интересно, тя е поканена за основната роля в клипа към песента. В него Мария играе себе си в моментите, изживени след раздялата с Рачков. Тя плаче, смее се истерично, пуши, прекалява с алкохола, само че най-после се съвзема от болката и още веднъж се трансформира с сексапилната и уверена жена, която всички познават. С този клип „ господарката на ефира ” на процедура удостоверява слуховете, че е била в тежка меланхолия след раздялата с Димитър Рачков. 

Благодарение на новата си работа, Игнатова съумяла да си стъпи на краката и да възвърне част от изгубеното си самочувствие. Говори се, че тя към този момент имала поръчки за нови текстове на песни, с които ще може да закърпи своя изтънял бюджет. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР