Владан Матич е новият изпълнителен директор на Каменица АД, част

...
Владан Матич е новият изпълнителен директор на Каменица АД, част
Коментари Харесай

Владан Матич е новият изпълнителен директор на Каменица

Владан Матич е новият изпълнителен шеф на " Каменица " АД, част от Molson Coors Brewing Company. Той ще заеме и поста шеф " Продажби и развиване на връзките с клиентите ", като по този метод непосредствено ще управлява цялата комерсиална тактика на компанията. Той наследява позицията от Михай Войку, който поема бизнеса на Molson Coors в Румъния.

Матич е експерт с интернационален търговски опит, работил за бизнеса през последните 15 години. Той е заемал разнообразни управителни позиции в комерсиалните структури и е работил за компании от групата на Молсън Корс в Европа, Англия и Канада. На досегашната си роля е отговарял за развиването на тактиката и уменията на екипите за ръководство на комерсиалните процеси във всички Европейски бизнеси на компанията.

Владан Матич има богат търговски опит, експертиза в продажбите, воденето на договаряния, построяването на търговски политики и връзки с бизнес клиенти и сътрудници, както и забележителен лидерски опит в ръководенето на екипи. На новата си роля той ще дава отговор за построяването на тактиката на " Каменица " АД в сходство с целите на организацията, основаването и развиването на стратегически партньорства и обединяването на чиновниците към упоритостта на компанията да бъде Избор №1 за чиновниците, клиентите и потребителите.

" Радвам се, че поемам на това пътешестване след 15 години в бизнеса. Бях посрещнат доста топло от сътрудниците в България и съм благополучен и горделив, че имам толкоз мощен екип до мен, на който мога да разгадавам напълно. Ще продължим да работим старателно, с цел да доставяме изключителни артикули и специфични моменти за всички бирени фенове в България ", споделя Матич.

" Каменица " оперира с една пивоварна в град Хасково и микропивоварна за крафт бири в Пловдив.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР