Влад бе тормозен от свои колеги, с които учеше в

...
Влад бе тормозен от свои колеги, с които учеше в
Коментари Харесай

Приятелка на Стрелеца от Керч: Колеги тормозеха Влад. В града погребаха жертви на убиеца

Влад бе унизен от свои сътрудници, с които учеше в една група, сподели другарка на убилия 20 души студент Владислав Росляков пред съветска медия.

Момичето уточни, че възпитаникът на колежа в черноморския град Керч е желал да отмъсти на хората, които са се гаврили с него. "Влад не приличаше на тях и неговите сътрудници по група му се подиграваха и го тормозеха. Влад бе добър човек и помагаше на всеки ", добави тя пред онлайн изданието "Перм сегодня ". Момичето, чието име не се оповестява, още сподели, че няколко дни преди закононарушението младежът се е затворил в себе си. "Мислих да му се обадя през вчерашния ден ", сподели още събеседничката на медията

Студентът от Керченския политехнически лицей влезе в образователното заведение в сряда, детонира бомба и откри огън. Заради неговите дейности починаха 21 души, в това число и Стрелеца от Керч. Разследващите кървавата баня обявиха, че Росляков в деня на закононарушението е носел фланелка с надпис "Мразя всички! ".

Днес на централния площад "Ленин " в Керч, където се намира църквата "Йоан Предтеча " се състоя траурна гала по изпращане на убитите в последния им път.

Росляков ще бъде заровен след две седмици. За него е отделено място в имот, предопределен за финален дом на самотни хора. Отлагането на погребението на Стрелеца от Керч е обвързвано с токсикологична експертиза. Съдебни медици ревизират дали в кръвта на килъра има алкохол и опиати.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР