Вкусната храна и добрите напитки са любими на всички ни.

...
Вкусната храна и добрите напитки са любими на всички ни.
Коментари Харесай

Нещата, които оцветяват зъбите най-много

Вкусната храна и положителните питиета са обичани на всички ни. Има обаче такива, които оцветяват зъбите ни, а това може да бъде много засрамващо, в случай че сме на среща да вземем за пример.

 Най-добрата храна за зъбите
Най-добрата храна за зъбите

Защото пастата за зъби не е задоволителна

Ето за какво от GQ са събрали нещата, които оцветят най-вече и елементарно зъбите ни или оставят петна по тях. Не че би трябвало да спрем да ги консумираме, просто да знаем.

Пушенето

 Снимка 366674

Пушенето на цигари или наргиле е много прелестно, само че никотинът, който съдържат, не се отразява добре на белите ни зъби.

Кафето

 Снимка 364006

Нормално е да стартираме деня с чаша горещо кафе или чай. Действа ободряващо и ни зарежда с сила. Ако консумираме прекомерно постоянно кафе или чай обаче това може да има последствия върху зъбите ни, като кафяви петна да вземем за пример.

 Грешки, които позволяваме с кафето
Как да пием по-хубаво кафе

Още за усета и аромата

Виното

 Снимка 363764

Трудно ще намерим човек, който да не обича да пие вино. То е уместно за всевъзможни мотиви, а най-хубавото е, че не ни би трябвало мотив, с цел да го консумираме. Всичко това звучи прелестно, само че точно виното е едно от нещата, които оцветят зъбите най-вече.

 Чаша за вино, която не се чупи
Чаша за вино, която не се чупи

Край на счупените сервизи с винени чаши и късчета стъкла по пода

Ето за какво би трябвало да имаме едно мислено, когато си поръчваме чаша алено вино на сантиментална вечеря.

Кърито

 Снимка 366676

Кърито е чудесна фалшификация за редица ястия, само че не е добра композиция със зъбите ни. Жълтите петна по тях не са изключени по тази причина би трябвало да внимаваме.

 Как да си мием зъбите без четка
Как да си мием зъбите без четка

На всеки се е случвало

А с цел да имаме допустимо най-бели зъби от изданието показват, че е добре да мием зъбите си най-малко два пъти дневно. И колкото се може по-скоро след потреблението на гореизброените неща.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР