Вкусна млечна баница можете да приготвите бързо и много лесно.

...
Вкусна млечна баница можете да приготвите бързо и много лесно.
Коментари Харесай

Тайните на Вкусната Млечна Баница

Вкусна млечна баница можете да приготвите бързо и доста елементарно. Има доста разновидности за приготвянето на млечна баница. Бихте могли да я приготвите с подготвени кори.

Но най-вкусният вид е да приготвите млечната баница с домашно приготвени кори. Други разновидности за приготвянето на млечна баница са вместо кори да употребявате юфка, натрошени кори, макарони, кускус.

Когато приготвяте млечна баница можете да употребявате огъване на корите сходно на рецептите за саралия. Прегънатите кори наподобяват на хармоника. По този метод млечната баница наподобява по-интересна с хрупкави връхчета на корите.

Ако вършиме млечна баница с макарони, първо би трябвало да ги сварите и отцедите добре, преди да ги смесите с останалите артикули. Много вкусна млечна баница ще се получи в случай че към сварените макарони прибавите извара, масло, захар и яйца, разрушени с миксер. Накрая от горната страна полейте със примес от сметана и грис.

 Тайните на Вкусната Млечна Баница Снимка: Добринка Петкова

Когато вършиме млечна баница с подготвени кори постоянно слагайте от горната страна няколко късчета масло преди да започнете да я печете.

Млечна баница можете да извършите със сирене, извара, със захар или да смесите извара и захар в една рецепта. За феновете на смесването на усетите сладко и солено баницата става необикновено вкусна.

Млечната баница постоянно се разрязва на части, когато към този момент е изстинала. Парчетата идеално се комбинират със сладолед, мед или друго сладко по ваш усет и избор.

Когато вършиме млечна баница с домашни яйца, тя ще има кондензиран жълт цвят.

 Тайните на Вкусната Млечна Баница Снимка: Галя Николова

За приготвянето на сладка млечна баница е по-добре да употребявате пудра захар. Тя доста бързо и елементарно се разтваря, когато я разбърквате с яйцата. Ако нямате пудра захар, е по-добре да си извършите сами, в сравнение с да купувате подготвена.

Това можете да извършите доста елементарно. Вземете захар на кристали и кафемелачка и просто смелете захарта. Става доста бързо и елементарно и сте сигурни, че няма спомагателни добавки, както ще има пудра захарта от магазина.

Можете да употребявате кафява захар, която е доста по-полезна от бялата захар. Бихте могли да употребявате мед или примес от захар и мед.

Вкусна млечна баница можете да приготвите и с карамел, юфка и разнообразни плънки. Карамелът в тази ситуация е основата на млечната баница.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР