Вкусна храна, изкуство, много музика и снежно настроение ни очакват

...
Вкусна храна, изкуство, много музика и снежно настроение ни очакват
Коментари Харесай

Какво да правим този уикенд ?

Вкусна храна, изкуство, доста музика и снежно въодушевление ни чакат този уикенд в София, тъй че не пропускайте нашите оферти за почивните дни!

17 януари, петък

Ако и вие сте израснали с музиката на Prodigy, Nirvana, Тhe Offspring, Garbage, No Doubt, Pearl Jam, Alice In Chains, мястото е Terminal 1 (ул. Ангел Кънчев 1), където в петък вечер от 22:00 Vajarov ще ни върне назад в младежките години с музикалната си селекция за обичайното 90's Kids Party . Входът е 6 лева, само че си гарантирайте място авансово с резервация.

View this post on Instagram
A post shared by No Doubt (@nodoubt) on Jan 6, 2020 at 9:26am PST

Ако сте в въодушевление за различен род, OH! Lindy се завръща с още едно суинг празненство ! В Кино Култура (ул. Сан Стефано 22) ви чака джаз музика, която ще ви накара да забравите столовете, и необятен дансинг, на който да развихрите винтидж тоалетите си. Началото е в 21:00, а входът е свободен.

 суинг танци празненство iStock

18 януари, събота

Най-дръзките творби и акции на актуалното изкуство ще ни срещне с огромни планове, изправили на нокти цели общества, за произведения, удивляващи с невероятното си наличие и хармония, пърформанси и акции, размиващи границата сред изкуството и живота, създатели, въодушевили и смутили художествената сцена. Първа част е в събота от 16:00 в Дом на киното (ул. Екзарх Йосиф 37) против 10/8 лева от касата или уеб страницата на киното, а втора част очаквайте на 8 февруари!

 арт изкуство бои четки Thinkstock

14-ото честване на Световния ден на сноуборда ще се състои в над 30 града и зимни курорти по целия свят, а по традиция една от локациите е София! Така преди снежния празник в неделя, подгряваме в събота вечер в Switch (бул. България 2), където екипът на бара ще се погрижи за топлото посрещане и зареждащите питиета, а зад пулта ще застанат Emil Prize и marski, с цел да държат дансинга цялостен единствено с готина музика. Началото е в 22:00, а входът е свободен.

 сноуборд зима спорт сняг iStock

19 януари, неделя

Всяка неделя One More Bar (ул. Цар Иван Шишман 12) ви чака от всичко по доста – топъл самун, бъркани яйца, разнообразни типове салати, хумус, наденички, бекон, сирена, кашкавал, домашно сладко, гофрети и какво ли още не. Напитките варират от кафе до лек коктейл, топъл есенен сайдер или чаша от обичаното ви вино, тъй че не пропускайте да се отбиете сред 11:00 и 15:00.

View this post on Instagram
A post shared by One More Bar (@onemorebar) on Sep 22, 2019 at 2:37am PDT

Още една доза суинг ни чака в неделя вечер със Swingin The Jungle Party в новия Black Flamingo Bar (ул. Граф Игнатиев 6). Очаквайте разнообразна суинг музика, както и 4 хореографии за завършването на 4 начинаещи групи (но ще има изненада и от даскалите). Носете си готините обувки, с цел да се насладите на денсинга от естествено дърво! Суинг от 30-те до 50-те години е общително възложен от маймунеците от Swingin Monkeys, а началото е в 20:00 против 5 лева вход.

 суинг танци празненство iStock

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР