Вкусът към храната говори много за нашия характер. Човек разкрива

...
Вкусът към храната говори много за нашия характер. Човек разкрива
Коментари Харесай

Изберете любимия си шоколад и научете нещо за любовния си живот

Вкусът към храната приказва доста за нашия темперамент.

Човек разкрива от себе си и посредством усета си към сладкото. А какъв по-добър представител от шоколада? Шоколадът е доста повече от нормално лакомство. Шоколадът е пристрастеност, обич, романтика.

Изберете обичания си усет шоколад и разберете какво значи любовта за вас, по какъв начин обичате, склонни ли сте на невярност и бихте ли дали прошка невярност.

1. Бял шоколад

Вашата обич е дръзка. Предпочитате провокациите и непредвидените случки. Не се страхувате да рискувате. Често изненадвате даже себе си. Свикнали сте да чувате от приятелите си, че не си заслужава да рискувате, само че вашата вътрешен глас рядко ви е подвеждала. Вие сте от хората, които считат, че не съществува единствено една сродна душа за всеки. Склонни сте да сменяте колегата си, до момента в който намерите най-подходящия, съвсем съвършен. Не вярвате в единствената обич, нито сте склонни да останете с някого посредством взаимни отстъпки. Бихте дали прошка изневярата, в случай че прецените, че си заслужава и връзката има бъдеще.

2. Млечен шоколад

Вашата обич е сладка. Вие сте нежна и сантиментална душа. Вярвате в същинската обич. Готови сте да вършиме взаимни отстъпки в името на взаимната естетика и съгласие, само че без да уронвате достолепието си. Отстъпчиви сте, не сте конфликтна персона, по тази причина с вас е елементарно да се поддържа връзка. Предразполагате хората да ви се доверят, очаквате същото и от тях, по тази причина вярвате, че пълноценната връзка може да се гради единствено върху взаимното доверие. На вас може да се разчита. Нямате секрети от колегата си, споделяте всичко, в подмяна желаете същото. Не бихте дали прошка невярност.

3. Черен шоколад

Вашата обич е горчива. Костелив орех сте. Вашата обич е изстрадана. Толкова пъти са ви разочаровали, само че не се отказвате да вярвате в любовта, тъй като знаете, че съществува. Трудно някой може да разбере същинската ви същина, тъй като сте интроверти и не показвате доста от себе си. Трудно се доверявате. Партньорът ви би трябвало доста да се потруди, с цел да завоюва доверието ви. Случи ли се един път обаче, вярвате безусловно. Мечтаете за огромно и устойчиво семейство, в което всеки да заема своето място, да има своята роля и да съжителствате в естетика и сговор. Заслужавате своята огромна обич. Никога не бихте дали прошка невярност.

Цветелина Велчева

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР