ВКС потвърди решението на САС Александър Донов и Патрик Първев

...
ВКС потвърди решението на САС Александър Донов и Патрик Първев
Коментари Харесай

Съдът замахна със секирата и отсече главите на насилниците на бебето Еци, ето колко време ще гният в затвора

ВКС удостовери решението на САС Александър Донов и Патрик Първев да лежат в затвор за шест години. Според съда двамата са предизвикали тежка телесна щета на малолетния Христо Татеосян. Те бяха упрекнати за побоя над 3-годишния Еци. Младежите трябвало да гледат детето, до момента в който майката работи в чужбина, оповестява Нова телевизия.

Тя е цигуларка, споделя се Невена Велинска и схваща за случая от своя съседка. В този миг Невена се намира в Естония. Завръща се по неотложност и схваща, че 3-годишният й наследник е в кома с заплаха за живота.
„ Първото нещо, което ми сподели, откакто излезе от кома, беше „ мамо”. И аз бях до него. Не може да има пояснение за такава свирепост. Това е едно 3-годишно дете. Вие можете ли да визиите за какво? Искам да страдат!”, споделя през сълзи майката.
От средата на 90-те години тя е постоянно на път, с цел да изкарва прехраната си по този начин, както може - като цигулар.
„ Налагаше се да го оставям за не повече от месец. След това четири месеца бях у дома, след това още веднъж месец на път. Поддържахме връзка най-вече по Skype. За мен беше доста значимо обедно и следобедно време да имам видимост и връзка с моето дете. Случваше се да го оставям на доста близки мои другари. Детето не е поверявано на тези две момчета. То беше поверено на бащата на едно от момчетата. Те трябваше да живеят в моя дом. Единият аз в никакъв случай в живота си не съм го познавала, не зная за неговото съществуване”, споделя майката Невена.
Според другарка на двете момчета, изслушана като очевидец по делото, Александър и Патрик се забавлявали, като затваряли дребния Христо в долап. В съда обаче спомените й за това се изпариха.
Психолози не престават да работят с детето, тъй като има последици.
„ Не бих могла да не помни случилото се. Аз ще пребивавам с това нещо цялостен живот”, сподели още през юни 2017-а Невена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР