Включват първото безплатно мобилно приложение за посетителите на Столичния зоопарк.

...
Включват първото безплатно мобилно приложение за посетителите на Столичния зоопарк.
Коментари Харесай

Мобилно приложение разказва истории за животните в столичния зоопарк

Включват първото гратис мобилно приложение за посетителите на Столичния зоопарк . С него всеки клиент ще може да отвори и чуе забавна история за съответното животно, което следи.
Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова пред публицисти в зоологическата градина във връзка 130-та годишнина от основаването на Зоопарка на София.

В градината ще бъде открита галерия за 130-та годишнина от зоопарка. В събота ще има концерт за най-малките и викторина, водена от Ники Станоев. Децата в Зоопарка ще рисуват 130-метрова рисунка в събота и в неделя .

Зоопаркът желае да притегли и порасналите гости с тийнеджърски концерт в събота вечерта .

В неделя вечерта ще има спектакъл с кукли във вода на спектакъл " Слон " в Залата на огромните котки .

 Всеки може да види храненето на животните в софийския зоопарк
Всеки може да види храненето на животните в софийския зоопарк

Новата атракция не е безцелна

Наша упоритост е да станем постоянен член на европейската асоциация, което ще разреши да си обменяме животни, съобщи Фандъкова.

За измененията в зоопарка Фандъкова изясни, че е приключил първият стадий на модернизацията на огромните котки. Имаме подготвеност от идната седмица да стартира разширението на приматите по отношение на условията на Европейската асоциация на зоопарковете и аквариумите.

Тук се възпитава любовта и грижата към животните . Благодаря на целия екип на зоопарка за активността, която имат. Особено държа на провеждането на летните учебни заведения на деца от София, които научават доста за животинския свят, съобщи Фандъкова.

Директорът на столичния зоопарк ландшафтен проектант Добромир Бориславов изясни, че н е са доста зоопарковете, които могат да се похвалят с толкоз дълга история - 130 години . Две международни войни, доста рецесии, доста компликации и доста благоприятни условия, заключи той историята на зоопарка.

От другата седмица стартира реорганизация на бранша с приматите . В рамките на тази година и края на предходната има две нови разширения на сурикатите и на африканските бодливи свинчета. Разширенията също са значими за положителното положение на нашите животни. Това дава отговор на европейските условия, разясни Бориславов.

Относно връзките на посетителите към жителите на зоопарка, арх. Бориславов съобщи, че се надява хората да ги почитат, да ги пазят, да не ги тормозят и да не ги хранят .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР