Включването на Версаче добавя блясък на модната марка, чиито дамски

...
Включването на Версаче добавя блясък на модната марка, чиито дамски
Коментари Харесай

Продават Модната Империя Версаче За 2 Милиарда!

Включването на Версаче прибавя искра на стилната марка, чиито дамски чанти се продават под 500 $. Чантите на италианската фешън къща могат да костват пет пъти повече.

Версаче, известна с логото си, изобразяващо главата на Медуза, и с обилния си жанр, постоянно провокира възторга на публиката, който може би бе най-видим през 2000 година, когато Дженифър Лопес се появи на премиите Грами с провокативна синьо-зелена рокля.

Сред предложенията на Версаче за есента са рокли със междинна дължина с бароков принт за 2950 д. и прилепнали дънки за 1250 $.

Италианската фешън къща, учредена от дизайнера Джани Версаче, е ръководена от наследниците му от убийството му преди 21 години като от няколко години обмисля дали да пусне акции на борсата. Семейство Версаче към момента управлява 80 % от нея, а останалите 20 са в ръцете на капиталовия холдинг Блекстоун (Blackstone).

Донатела Версаче, сестрата на Джани, е креативната мощ зад марката.

" Това е доста трогателен миг за Версаче. Минаха над 20 години, откогато поех компанията дружно с брат си Санто и щерка си Алегра ", съобщи Донатела Версаче, която показа най-новата си сбирка пролет-лято предишния петък на Миланската седмица на модата.

Донатела държи 20 % от компанията, Санто има 30 %, а Алегра - 50 %.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР