Включването на електронна SIM карта или дигитална SIM карта в

...
Включването на електронна SIM карта или дигитална SIM карта в
Коментари Харесай

Какво ще означава eSIM поддръжката за потребителите на iPhone?

Включването на електронна SIM карта или " цифрова " SIM карта в iOS 12.1 beta версията на мобилната операционна система на Apple, ще разреши на потребителите на най-новите iPhone модели да превключват виртуално сред разнообразни " преносители ", което ще разреши отделянето на бизнес връзките от персоналните връзки. eSIM стандарта ще разрешава на потребителите виртуално да „ превключват “ сред устройствата посредством тяхната " Settings " функционалността.
От Софтуерния университет прецизират, че eSIM опцията ще е налична в следните модели iPhone: iPhone XS и XS Max, както и при iPhone XR. Според Apple, с цел да употребявате две разнообразни устройства, те би трябвало да са отключени, в противоположен случай няма да имате достъп до контактите на заключеното устройство и ще можете да употребявате единствено наличните SIM карти. Освен iPhone, поддръжката ще е налична и сред устройства на Apple и услуги на други компании като AT&T, T-Mobile и Verzion в Съединени американски щати, което излиза наяве от лист, публикуван от самите Apple.
eSIM също по този начин би трябвало да отстрани роуминг таксите, като разреши на потребителя да превключи към местен трафик проект, когато пътува отвън страната в която обитава. Очаква се eSIM опцията да бъде задействана посредством ъпдейт, най-вероятно паралелно с стартирането на iOS 12.1, въпреки от Apple да нямат оповестена точна дата към момента.
Автор: Георги Кацаров
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР