Включването на черно кафе в хранителния режим може да подпомогне

...
Включването на черно кафе в хранителния режим може да подпомогне
Коментари Харесай

Пийте черно кафе за стройна фигура

Включването на черно кафе в хранителния режим може да подкрепи битката против непотребните килограми, написа в. " Дейли експрес ", базирайки се на интернационалните проучвания, оповестява Българска телеграфна агенция.

Благоприятният резултат от напитката се дължи на кофеина и в частност на способността му да подтиква термогенезата - развой на произвеждане на топлинна сила в тялото, който форсира метаболизма и оказва помощ за изгарянето на повече калории.

Авторите на холандско проучване са открили, че потреблението на черно кафе обезпечава " незабавен " резултат върху метаболизма.
Британско изследване на експерти от лондонския Кингс колидж демонстрира, че хората, които пият черно кафе, могат да разчитат на изгарянето на 150 спомагателни калории на ден.
Почитателите на черното кафе обаче постоянно вършат грешката да прибавят към него обилие от захар и мляко, като по този метод лимитират изгодите му.

За най-благоприятен резултат е най-добре напитката да се пие чиста. Експертите предлагат на хората, за които усетът на черното кафе е прекомерно настойчив, да прибавят към него мляко от кашу, защото то е с най-ниско наличие на калории измежду млечните питиета. Една чаша мляко от кашу съдържа единствено 25 калории. За съпоставяне - в чаша пълномаслено мляко има 148 калории.

тагове кафе фигура отслабване
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР