Включва множество функции за защита от заплахите в мрежатаSecure Browser

...
Включва множество функции за защита от заплахите в мрежатаSecure Browser
Коментари Харесай

Secure Browser – сигурно сърфиране в интернет

Включва голям брой функционалности за отбрана от заканите в мрежата

Secure Browser ревизира посещаваните URL адреси за фишинг и малуер

Secure Browser съставлява Chromium-базиран браузър за безвредно сърфиране в желани уеб сайтове, който пази неприкосновеността на потребителя, с помощта на интегрираните си функционалности за сигурност.

Браузърт има същия интерфейс като Chromium. Можете да сърфирате в голям брой уеб сайтове, като ги отваряте в табове и запомняте най-важните от тях като отметки (bookmarks).

В допълнение към общоприетите функционалности, Safer Browser включва и някои спомагателни помощни средства и разширения. По-конкретно, с тях можете да блокирате определени детайли от уеб страницата. Разширенията могат да се не разрешават и деинсталират елементарно, в случай че вредят на продуктивността.

Силата на Secure Browser е в обособения Security Center, където потребителят може да позволи или забрани разнообразни функционалности, да вземем за пример HTTPS криптирането или характерността Do Not Track.

Браузърът подсигурява, че посещаваните URL адреси са тествани за фишинг и малуер. Вградено е и профилирано решение, което попречва вируси и други закани да обхванат в компютъра по време на сърфиране.

Даунлоуд: Secure Browser
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР