Включва антивирус, пази от спам и следи браузванетоBullGuard Antivirus включва

...
Включва антивирус, пази от спам и следи браузванетоBullGuard Antivirus включва
Коментари Харесай

BullGuard Antivirus – сигурност на няколо нива

Включва антивирус, пази от спам и следи браузването

BullGuard Antivirus включва всички базови функционалности на едно решение за сигурност

Софтуерът BullGuard Antivirus претендира, че може да ви отбрани от повече вируси и закани – с до 65%, спрямо други стратегии, основани на сигнатури.

BullGuard Antivirus предлага няколко равнища на сигурност, които държат на разстояние от компютъра заканите за сигурността. Антивирусният енджин е допълнен от антиспам модул за електронната поща и съставен елемент за несъмнено сърфиране, който защищава от навлизане на злоумишлен код.

Пакетът включва всички базови функционалности на едно решение за сигурност и в същото време има едва въздействие върху систематичната продуктивност. Антивирусният енджин открива заканите по тяхното държание, което му оказва помощ да засича новите рискове, преди да поразят системата.

Подобно на своите съперници, BullGuard Antivirus поддържа няколко режима на сканиране, включително бързо, цялостно и изборно, което ще ви разреши да зададете избрани области за разбор.

Резултатите от всяко сканиране се записват в лог файл, а злонамерените файлове се слагат в карантина. Можете да ги извадите от изолатора, само че на личен риск.

Спам филтърът поддържа табове на входящи и изходящи имейли и блокира писма, които съставляват евентуална опасност за сигурността. Освен това BullGuard Antivirus следи сърфирането в уеб, като сканира трафика и разрешава разглеждане единствено на безвредни уеб сайтове.

Тестова 15-дневна версия на антивируса е налична за събаряне и прилагане гратис. Лиценз за едно копие на BullGuard Antivirus за интервал от една година коства 29,95 $.

Даунлоуд: BullGuard Antivirus
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР