Вкарваш два гола, разбираш, че жена ти ражда, искаш смяна

...
Вкарваш два гола, разбираш, че жена ти ражда, искаш смяна
Коментари Харесай

Само още един гол и идвам, или как футболист на "Уигън" беше сменен, за да види раждането на детето си

Вкарваш два гола, разбираш, че жена ти ражда, искаш промяна и хукваш бързо към болничното заведение... Това в резюме е историята на 22-годишния футболист на " Уигън " Райън Колклъф, който ще запомни датата 21 ноември като най-щастливия ден от живота си.

Във вторник крилото на отбора от Лига 1 е в титулярния състав за семейството на " Донкастър ", като играе с мисъл за раждането на първото си дете. Колклъф признава, че е бил видимо спокоен, тъй като докторите са очаквали бебето да се роди няколко дни по-късно.

В края на първата част " Уигън " повежда, а в добавеното време 22-годишният футболист отбелязва втори гол за отбора. На полувремето Колклъф схваща, че жена му е призната в болница. Въпреки информацията той продължава присъединяване си в дуела.

Вероятно въодушевен от новината, той отбелязва своя втори гол в мача в 58-ата минута. Веднага след гола Колклъф получава сигнал от татко си от трибуните, че жена му ражда. Крилото на " Уигън " желае промяна и се насочва бързо към болничното заведение. Футболистът споделя, че е дошъл тъкмо в точния момент за раждането на бебето.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР