Вкаралият два гола за Септември Мартин Тошев определи като много

...
Вкаралият два гола за Септември Мартин Тошев определи като много
Коментари Харесай

Играчът на мача Мартин Тошев: Направихме нещо незабравимо

Вкаралият два гола за Септември Мартин Тошев дефинира като доста скъпа точката, извоювана от столичани след поврат 3:3 от 0:3 против Етър. Именно той бе избран за Играч на мача от читателите на GONG.BG.

"Благодаря за премията. Щастливи сме за тази точка, скъпа е. Първото полувреме не може да опиша с думи, само че показахме темперамент. От 3:0 да изравним за 3:3 и то на този стадион. Мога единствено да кажа отлично на моите съотборници за себераздаването и битката, доста сме щастливи от тази точка. "

"Не мога да си го обясня (първото полувреме б.р.). Треньорът ще направи нужния анализ. Първото полувреме головете са доста леки. Радващото е, че успяхме да покажем темперамент и да спечелим точка. "

А какви са били диалозите на почивката? "Казахме си, че е време за мъже. От този резултат може единствено да се вдигнем и да създадем нещо незабравимо. Напраивхме го. Това демонстрира, че тимът израства с всеки мач. "

"Нарушението (за дузпата - б.р.) е стопроцентово. Ако би трябвало да съм почтен, той не играе въобще с топката, другояче не видях къде е нарушаването. "

"Преди това при дузпата имах положително състояние, не го осъществих, само че по-късно се нагърбих, желаех аз да удрям дузпата. ОТборът се подвигна в напредък и направихме мечтания поврат. "

"От 3:0 да направиш 3:3 като посетител, сигурно ще ни подейства мотивиращо. Направихме добър резултат, само че направихме и доста неточности. Идва мач (с Левски - б.р.), в който не би трябвало да вършим такива неточности. "

А какво мисли той за конкуренцията на Мирослав Будинов: "Конкуренцията е по-добра за всеки футболист. Миро също е добър футболист и другар. Пожелавам му триумф и да се включи добре при нас. "

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР