Вкаралият днес два гола за победата на Ботев (Пловдив) с

...
Вкаралият днес два гола за победата на Ботев (Пловдив) с
Коментари Харесай

Неделев: Това е доста важна победа психологически преди реванша с ЦСКА

Вкаралият през днешния ден два гола за успеха на Ботев (Пловдив) с 3:2 над Ботев (Враца) Тодор Неделев приказва за днешния дуел, реванша с ЦСКА-София за Купата на България и за бъдещето си в клуба.

" На почивката треньорът сподели, че имаме 45 минути да измием срама от първото полувреме. Два пъти Ботев (Враца) ни бият без да им вкараме гол. Похвално е, че всички се вдигнахме през второто полувреме и че обърнахме мача. Изравниха ни, само че през днешния ден показахме сили. Мисля, че 90 минути много тичахме и съгласно мен справедливо спечелихме. Аз съм добре, щом продължих да играя и изкарах всичките 90 минути на терена. Радвам се, че помогнах на съотборниците ми да спечелим. Знаете, че през 2020 година нямахме победа, тъй че тази е доста значима. Това е много значима победа душевен преди реванша с ЦСКА.
 Ботев (Пловдив) - Ботев (Враца) @@@

Дано в сряда да имаме шанс и да отстраним ЦСКА. Тези два месеца пауза се отразиха много зле на целия тим. Лека-полека навлизаме във форма. Както ние, по този начин и ЦСКА имаха тежки мачове. Затова в сряда ще забележим кой е по-добрият. Остава ми една година от контракта. Разбрали сме се с управлението при оферта от чужбина да седнем и да приказваме. Ако е добра и за мен, и за клуба, може да е пристигнало времето още веднъж да отпътува за чужбина. На този стадий, 27 години към този момент, от която и страна да пристигна добра оферта, ще я преглеждаме ", съобщи Неделев след мача.
efbet Лига 27 кръг, събота 20 юни  Ботев (Пловдив) 3:2краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР