Вкарахме два бързи гола и ни стана много по-лесно. Това

...
Вкарахме два бързи гола и ни стана много по-лесно. Това
Коментари Харесай

Илич: Вкарахме два бързи гола и ни стана много по-лесно

Вкарахме два бързи гола и ни стана доста по-лесно. Това съобщи старши треньорът на ЦСКА Саша Илич след успеха над Славия с 2:0 в мач от десетия кръг на Първа лига .

„ Играхме един извънредно сложен мач против съперник, който предпочиташе да играе на контраатаки и е воден от един доста добър треньор като Златомир Загорчич. Вкарахме два бързи гола и ни стана доста по-лесно. Имахме пет-шест благоприятни условия за центрирания и опция за рискове пред вратата на Славия, само че е мъчно да играеш против тим, който се отбранява “, стартира той.
Саша Илич.
„ Започнахме нападателно второто полувреме, само че като вкараш два гола става по-лесно. Не направихме нещо по-различно, просто самостоятелна акция на Бамба, влезе първият гол и потегли играта “.

„ Много значимо беше за нас да победим и то в седмицата преди мача с Левски. Мисля, че мачът ще бъде решен от самостоятелни осъществяване, макар че ще се срещнат два доста мощни тима. Създадохме добра атмосфера с успеха през днешния ден. Честно да ви кажа въобще не сме говорили за мача с Левски. Тепърва ще стартираме да приказваме за мача с Левски. Досега единствено говорихме за дуела със Славия “, приключи наставникът на „ алените “.

Не демонстрирахме самообладание и централизация. Това показа наставникът на Славия Златомир Загорчич след провалянето на „ белите “ от ЦСКА с 0:2 като посетител в среща от десетия кръг на шампионата .

„ През първото полувреме играта беше равностойна. ЦСКА владееше топката, само че без нито едно голово състояние. Ние имахме доста рискови офанзиви, които не реализирахме. През втората част спадна концентрацията и нова ни ядоса. При първия гол имаше огромно пространство, което съперникът употребява доста добре. След второто попадение опитахме да създадем нещо, само че не успяхме “, стартира той.
Златомир Загорчич.
„ Нямахме нужните самообладание, дисциплинираност и централизация, само че загубата ни не беше заслужена. Бяхме разузнали добре противника, направихме това, което тренирахме през седмицата. Не успяхме да осъществяваме нито едно от нашите положения. Гледаме всеки мач да играем футбол “.

„ Наложи ни се да играем без нападател. Ахмед Ахмедов сутринта беше на система. Искахме да го предпазим и го пуснахме за 20 минути, с цел да не рискуваме в допълнение “, сподели още сръбският експерт. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР