ВК Черно море (Варна) стартира подготовка за новия сезон на

...
ВК Черно море (Варна) стартира подготовка за новия сезон на
Коментари Харесай

ВК Черно море ще продължи и през новия сезон да разчита на играчи от детско-юношеската школа

ВК Черно море (Варна) започва подготовка за новия сезон на 15 август. Старши треньорът Пламен Христов събира играчите за първа подготовка в 09.00 часа в зала " Христо Борисов ".

Началният стадий от подготовката ще пропусне естонският разпределител Маркус Кеел, който е на лагер с националния тим на своята страна и се готви за идното в края на този месец европейско състезание.

" На този стадий ще отсъства единствено Маркус, само че той по този начин или другояче води подготовка и ще се причисли към нас, откакто завърши задължението му с националния тим. Знаете, че водим договаряния с чужденец за поста диагонал, тъй че не е изключено още във вторник да го видите в залата. Когато сключим контракт, тогава ще обявим името му ", изясни Христов.

Той добави, че ще продължи политиката в клуба да разчита и на играчи от детско-юношеската школа. " Включили сме пет момчета от школата, които ще упражняват и с мъжкия тим. Идеята е да създадем сплав от опитни и млади, като това ще докара до израстване на момчетата от школата, които последователно да се интегрират в мъжете ", добави Христов. Юношите са: Борис Христов (диагонал), Борис Георгиев (разпределител), Максим Стоилов (посрещач), Константин Стойков (централен блокировач) и Димитър Димитров (либеро).

Клуба напуснаха Христо Колев, Стилиян Асенов, Мартин Павлов, Руско Тонев, Норман Недков и Иля Новокшонов.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР