ВК Ботев Ихтиман постигна домакинска победа над водения от Мартин

...
ВК Ботев Ихтиман постигна домакинска победа над водения от Мартин
Коментари Харесай

ВК Ботев Ихтиман чака следващия си съперник за Купата на България

ВК Ботев Ихтиман реализира домакинска победа над водения от Мартин Стоев отбор на Сливнишки воин Сливница с 3:1 (16:25, 25:19, 25:16, 25:18) гейма в дуел от първия кръг в шампионата за Купата на България.

Стоев заложи на младите момчета в отбора, защото съгласно неговите думи те би трябвало да получават игрово време, а какво по-добро от мачовете за Купата на страната.

В първия гейм гостите от Сливница се показаха на равнище и съумяха да сграбчен триумфа с 25:16. Ботев не съумя да влезе добре в дуела и закономерно загуби първата част.

Във втория гейм Ботев заигра с по-голямо самочувствие, а и младите момчета на гостите започнаха да вършат много самостоятелни неточности, което в последна сметка натежа и домакините изравниха след 25:19.

Водени от треньора си Петко Карабонев и подкрепяни от публиката момчетата от Ихтиман натрупаха съществено преимущество в третата част и затвориха гейма с безапелационното 25:18.

В четвъртия гейм грешките от страна на волейболистите на Сливнишки воин зачестиха, а от това се възползваха домакините, които разрешиха противниците да осъществят единствено 18 точки, а с това Ботев затвори и мача.

Така Ботев чака противника си във втория кръг в шампионата, а жребият е в четвъртък от 11:00 часа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР