ВК Берое 2016 (Стара Загора) представи официално първото си ново

...
ВК Берое 2016 (Стара Загора) представи официално първото си ново
Коментари Харесай

Играч на Левски стана първото ново попълнение на Берое

ВК Берое 2016 (Стара Загора) показа публично първото си ново попълнение за идния сезон при мъжете. Екипа на старозагорци ще облече младият играч Милослав Димов , който играе на поста централен блокировач. Волейболистът идва в града на липите от столичния ВК Левски София.

„ Работим интензивно върху селекцията си за сезон 2020/2021. Очакванията са до няколко дни да бъдат завършени договаряния и с още двама нови състезатели “, обявиха за BGvolleyball.com от управлението на клуба.
Желанието е към младия и перспективен тим на старозагорци да бъдат привлечени и двама чужденци. До средата на юли ще има повече изясненост по отношение на присъединяване на легионерите в състава.
Както е известно, Берое 2016 подаде поръчка за Суперлигата на България, като интензивно се готви за присъединяване в елита. С желанията за привличане на чужденци пък от клуба демонстрират и непоклатимост във финансово отношение. Какъв ще е формата на Суперлигата за новия сезон, ще стане ясно след повторната среща на клубовете, която ще е на 23 юни в София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР