Визови проблеми може да забавят отпътуването на българския национален отбор

...
Визови проблеми може да забавят отпътуването на българския национален отбор
Коментари Харесай

Индия отказа визи на боксьорките ни

Визови проблеми може да забавят отпътуването на българския народен тим по бокс за международното състезание за дами в Ню Делхи (Инд, 15-24 ноември).

От поисканите общо 13 визи за цялата ни делегация домакините са дали позволение за влизане в страната единствено на две от състезателките. Това заяви генералният секретар на федерацията (БФБ) Светослав Сапунджиев.

Той добави, че се надява казусът да бъде позволен през днешния ден със съдействието на индийското посолство в София, с цел да може отборът ни да замине по проект на следващия ден (3 ноември). " Ако закъснеят с издаването на визи, ще би трябвало да променяме полетите и девойките ще имат по-малко дни за адаптация ", уточни Сапунджиев.

На международното България би трябвало да бъде показана от шест състезателки: Севда Асенова (кат. 48 кг), Габриела Димитрова (51 кг), Стойка Петрова (54 кг), Станимира Петрова (57 кг), Деница Елисеева (60 кг) и Мелис Йонузова (64 кг). Старши треньор е Фикрет Ереджебов с помощници Петър Лесов и Младен Сталев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР