Визията Дестинация Нула Jaguar Land Rover се стреми да адаптира

...
Визията Дестинация Нула Jaguar Land Rover се стреми да адаптира
Коментари Харесай

Jaguar Land Rover с две премиери на Автосалон София 2019

Визията Дестинация Нула
Jaguar Land Rover се стреми да приспособява своите артикули и услуги към бързо изменящия се свят посредством изключителни нововъведения. Целите са: нулеви излъчвания, нулеви произшествия и нулеви тапи.

Партньорството на Jaguar Land Rover с Кеймбридж разрешава консолидираното на най-хубавите налични технологии и създаването на приложения, подобаващи за автомобилния бранш.

Пионерската английска марка предлага на клиентите си обогатено преживяване, с което се приближават към проекта си за Дестинация Нула (Destination Zero), която има за цел едно по-безопасно, интуитивно и интелигентно бъдеще за всички.

Част от визията към този момент е налице при новата структура на купето PTA (Premium Transverse Architecture), която е основана особено за новите модели на Land Rover. Това е революционна платформа, която усъвършенства комфорта и ръководството, като поддържа електрификацията с съвременни хибридни версии.

Jaguar
За първи път в България е последното попълнение към фамилията на английската марка – новият Jaguar ХE, един извънреден състезателен седан, налагащ стандартите в сегмента си. Новото XE има жанр и наличие, които го отличават от всеки различен автомобил в неговия клас.

Новата информационно-развлекателна система Touch Pro Duo е съвременна, софтуерна и е ситуирана на цели два сензорни екрана. Обновеният дизайн придава на XE по-динамична и спортна позиция.

XE наподобява по-широк и по-нисък от преди, с по-големи предни отвори и смели мускулести форми, които загатват за усъвършенстваната аеродинамика. Пригответе се за вълнуващо пътешестване с изключителна динамичност, усъвършенствания в окачването и удобството на функционалността JaguarDrive Control.

С пробег от 470 км, ускоряване от 0 до 100 за по-малко от 4,7 секунди и време за зареждане от 40 минути, новият I‑PACE е на първо място Jaguar - същински автомобил за лидера. Съчетанието от динамичност на състезателен автомобил, нулеви излъчвания, извънреден финес и същинска SUV деловитост вършат I-PACE най-отличителния избор в неговия сегмент.

За по-малко от 1 година от формалното си показване първият електрически SUV автомобил на Jaguar завоюва повече от 70 влиятелни интернационалните награди, измежду които са: Световен и Европейски Автомобил на 2019г., Най-екологичен автомобил за 2019, Най-добър дизайн в света за 2019 и доста други. Jaguar I-PACE даже сграбчи най-значимите призове на немска земя, а точно Автомобил на годината в Германия, Най-добро електрическо задвижване и Най-добър нов мотор.

С изключителното си спортно наличие и динамично ръководство F-PACЕ вкарва нови стандарти за наслаждение от шофирането.

От издутия челен похлупак до ясно обрисуваните задни хълбоци мощният му външен тип го откроява от останалите коли и кара всички да извръщат глави след него, когато се появи на пътя. Jaguar F-PACE е мощен и първокласен SUV автомобил, който комбинира оптимално вдъхновение от шофирането и изгодност. Технологически модернизиран до самата си същина, F-PACE се грижи за вашата сигурност, съгласуваност и развлечение.

Той има благоприятни условия за всякаква пътна настилка и потенциала за шофиране всеки ден. F-PACE е Jaguar за вас, Jaguar за вашето семейство.

Jaguar E-PACE е произведение на изкуството. Първият стилен SUV автомобил на Jaguar е неповторимо комбиниране от впечатляващ дизайн и динамичност в ръководството.

Грабващият погледа дизайн на E-PACE е емфатичен от елегантни LED светлини, които му придават зашеметяващо наличие на пътя. Никога до момента не е имало стилен SUV автомобил, сходен на E-PACE. Съчетание от ДНК на състезателен автомобил, удобен дизайн и усъвършенствани технологии.

Land Rover
С помощта на пионерски нововъведения, към този момент десетилетия наред Land Rover печели особено място в сърцата на откриватели, откриватели, филантропични организации и авантюристичен фамилии по целия свят.

Доказал се в най-тежките условия на планетата, новият Defender е единствения модел, който може да добави династията на Land Rover с недосегаемия разкош в фамилията на Range Rover и безкрайните благоприятни условия и функционалност на Discovery. Това е новият Land Rover Defender.

Емблематичният SUV автомобил особено планиран за 21-ви век – образован, подготвен за всевъзможни завършения и осигуряващ сигурност за вас и вашето семейство.

Новият Defender в същността си е планиран да служи на приключенците, любопитните мозъци, хората, които ценят обществото и се стремят към велики каузи. На Автосалон София 2019 Land Rover повдига леко завесата и над новия Defender, който украсява визията на щанда.

Премиера на Автосалона прави напълно новото Discovery Sport, което съчетава именитата проходимост на Land Rover с решително наличие в градската джунгла.

Единственият стилен премиум SUV автомобил, който разполага с 5 + 2 места. Трансформиран и усъвършенстван дизайн и интериор, които му придават грациозност и актуален тип.

Безупречната инженерна направа на най-бързо продаващия се Land Rover, създаван в миналото, е обезпечено по-ефективна, софтуерно напреднала и по-многофункционална от всеки път. Същевременно, тя подсигурява сигурност за всички в купето и ненадминати равнища на комфорт.

Акцентът на Автомобилния салон през 2019 е новият Range Rover Evoque, най-успешният модел в историята на марката Land Rover. За 8 години на пазара той е награден с повече от 220 влиятелни интернационалните оценки.

Пионер на пазара на първокласните и компактни SUV коли, Evoque може да се гордее с близо един милион продажби в международен мащаб. Проектиран да съчетава изобретателно градския живот с бягството измежду природата, новият Range Rover Evoque надгражда устойчивия разкош и прелест на оригинала с точно рационализиране на мигновено разпознаваемия му контур.

С 575 к.с., предоставени от модерния мотор V8 с компресор суперчарджър, новият Range Rover Sport SVR е най-бързият Land Rover до момента, с оптималната скорост 280 км/ч и може да форсира от 0 до 100 км/ч за 4,5 секунди. Новият мощен SUV съдържа смели промени в дизайна и разширено потребление на олекотени материали за възстановяване на динамичността, ръководството и пъргавината.

Range Rover Autobiography е пример на дизайна, майсторската направа и проходимостта на Range Rover. Той има съблазнителна каросерия с първокласно купе от последващо потомство и несравнимата проходимост върху всевъзможен терен, предстояща от Range Rover. Красиви пропорции и мощна стойка дават на Autobiography неповторимо наличие на пътя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР