ВизиткаКонстантин Джелебов е съосновател и главен изпълнителен директор на phyre

...
Коментари Харесай

Дигиталният портфейл ще замени изцяло физическите карти до десет години

ВизиткаКонстантин Джелебов е съосновател и основен изпълнителен шеф на phyre - приет от CESA за най-хубавия български финтех стартъп за 2019 и 2020 година Започва своето премеждие във финтех сферата при започване на двайсетте си години, а на 24 става съосновател на първия си стартъп като механически шеф. Силно има вяра, че всеотдайността, упоритата работа и устойчивостта, вършат компанията от просто добра - една от най-хубавите и това разбиране му оказва помощ през всяка стъпка в професионалния му път. Защо и по какъв начин цифровите портфейли се трансфораха в съществена част от бранша за разплащания?
Живеем във време, в което всички ние носим телефона си на всички места с нас. Този дребен компютър в джоба ни незабелязано се трансформира в най-хубавия ни асистент. Да платим с него, като просто го доближим до терминала, е естествена еволюция на картите и кеша.

Дигитализацията на процесите не просто усъвършенства тяхното осъществяване, а отваря цялостен нов свят от благоприятни условия за генериране на стойност. Ние като едни от пионерите в региона съумяваме да наложим цифровия портфейл не просто като платежен инструмент, а като център на финансовия ни живот. Удобен и сигурен метод да получаваме и изпращаме средства, да следим разноските си, да покриваме разнообразни отговорности, да имаме бърз и елементарен достъп до кредитиране, а за какво не и да влагаме спестяванията си.
Кои са главните преимущества на продуктите на Phyre?
- Дигитализацията на финансовите услуги провокира същинска гражданска война в промишлеността. Реализирането на сходни планове е комплициран и безценен развой, който може да отнеме години. Това единствено по себе си повдига съществени опасности и когато те се подценят, постоянно ставаме очевидци на положителни хрумвания, които се провалят или закъсняват толкоз доста, че когато са изпълнени, са към този момент нерелевантни.

Нашето fintech-in-a-box решение прави допустимо основаването и предлагането на цифрови финансови артикули бързо и дейно, като изолира високото равнище на трудност. Технологията ни към този момент е била в ръцете на стотици хиляди крайни консуматори и потвърдено работи и се приема добре.

Само в България стоим както зад личния ни цифров портфейл, по този начин и зад A1 Wallet, Pay By Vivacom и BACB Pay. Служителите на световни компании катo Intel, MacAfee, Bosch и Cannon употребяват наш артикул, с цел да получават бонуси и награди от техните работодатели.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР