Визитка е управител на - компания, доставчик на машини, технологии

...
Визитка е управител на - компания, доставчик на машини, технологии
Коментари Харесай

Направихме пробив на пазара в три продуктови направления

Визитка е шеф на - компания, снабдител на машини, технологии и индустриална химия за индустрията. Зайкова е специалист с над 12 години опит в областта на металообработката и автомобилната промишленост. Портфолиото на " Тех Индустри България " е доста необятно и за по-малко от 10 години вие се утвърдихте като снабдител на артикули, решения и услуги за разнообразни индустриални браншове. Кои свои пробиви на пазара смятате за най-важни и сполучливи за този интервал, кои са предпочитаните посоки за бизнеса ви?
- е компания, която оперира в доста забавна пазарна ниша, обвързвана с индустриалното разчистване на елементи и повърхности. Дори дръзвам да настоявам, че ние създадохме тази ниша на българския пазар, забелязвайки неналичието на съществени технологии и знания. Продуктите и решенията, които доставяме, намират приложение в металообработването, хранително-вкусовата индустрия, автомобилостроенето, сервизната активност, оптиката и електрониката. Три са продуктовите посоки, с които направихме същински пробив на пазара. Първото е обвързвано с технологията ни на химично ецване и паивиране на произведения от неръждаема стомана. Второто направление са нашите машини и химикали за обезмасляване на прецизни елементи след механична обработка. И третото направление са технологиите за стерилизация на повърхности с UVC светлина. Вече имаме клиенти с производства, в които през годините сме внедрили всичко от гореизброените технологии, като по този метод сме съдействали за решение на основни провокации, свързани с качеството на продукцията и безвредната работа.
Трансферът на нововъведения и нови технологии е едно от най-силните провокации пред компаниите през днешния ден за рационализация на тяхното произвеждане, за повишение на качеството и конкурентоспособността им. Как вие, с предлаганите от вас уреди и услуги, допринасяте за ускоряването на този развой?
- За разлика от други снабдители ние не изчерпваме нещата с снабдяване на машина, стартиране в употреба и образование на личния състав. Имайки постоянни експертни знания и опит, ние оказваме помощ на клиента да си усъвършенства редица процеси по веригата. Клиентите се допитват до нас непрекъснато с разнообразни въпроси и ние продължаваме да ги консултираме. Свързваме и клиенти посред им, с цел да си обменят опит, и като цяло се стараем да предадем оптималното от положителните практики.
Какви са вашите усещания - подготвени ли са българските компании да влагат както в софтуерно обновяване, по този начин също в образование, повишение на знанията и квалификацията на служащите си за новите технологии?
- Производствата в България, които са експортно насочени, са изправени пред все по-нарастващи условия за качество и период на доставка. Доскоро доста интервенции, изключително в металообработването, бяха осъществявани на ръка, в уреди с директен достъп на служащия до химикали и други нездравословни въздействия. В момента следим обаче интензивно търсене на автоматизирани решения, заместващи технологии, образования и обмяна на опит. Това ме радва доста, тъй като към този момент идва време да осъществяваме планове, които наши клиенти отлагаха с години - било от съмнение в технологията или машината, било заради съмнение да се влага. Но след пандемията, и в условия на компликации с намиране и задържане на личен състав, към този момент доста по-лесно отваряме тематиката с клиентите за образования и вложения в автоматизирани линии, екологични артикули и UVC стерилизация.
Реклама Освен че сте представители за България на водещи международни производители, към този момент оферирате на пазара и лични софтуерни разработки. Към кои браншове и артикули насочвате развойната си активност?
- В новата ни индустриална база в Пловдив проектираме и произвеждаме машини за измиване на части от металообработката, както и модули за стерилизация с UVC светлина. Стартираме с дребни стъпки в тази посока, с цел да можем да предлагаме и самостоятелни планове там, където машините и решенията от главното портфолио не са задоволителни.
Как с машините и технологиите, които оферирате, отговаряте и помагате на клиентите си да отговорят на условията на зеления преход, за по-екологична стопанска система, за потреблението на чиста сила?- Селектирали сме такива артикули и технологии, които да са в сходство с всички български и европейски условия за сигурност на работното място, ниски равнища на звук, минимална експозиция на служащия към химични субстанции и смеси, нулеви излъчвания и ниска консумация на ел. сила. Освен това събираме, извозваме и регенерираме отработени обезмаслители от машините, които клиентите ни употребяват. По този метод сме част от затворен цикъл на приложимост на запаси. Свързани публикации Най-динамичните металообработващи компании: Незасегнати от пандемията, само че под опасността от токов удар 22 февруари 2022, 14:28 Новите заводи на България 14 януари 2022, 06:15 Вижте още публикации Посетете секцията Капитал Пловдив Специалното издание, отдадено на втория район в страната. Редакцията на вестника под тепетата следи политиката, стопанската система, бизнесът, инфраструктурата и културата в района. Всички текстове за района може да откриете тук. Към рубриката Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Тема Пловдив
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР