Визитата на руския президент Владимир Путин в Мариупол само показва

...
Визитата на руския президент Владимир Путин в Мариупол само показва
Коментари Харесай

Киев за визитата на Путин: И Хитлер посети Мариупол

Визитата на съветския президент Владимир Путин в Мариупол единствено демонстрира неговата уязвимост. Това съобщи министърът за реинтеграцията на краткотрайно окупираните територии на Украйна Ирина Верещук в изявление пред Corriere della Sera.

" Дори Хитлер посети Мариупол, краткотрайно окупиран от неговите бойци през 1941 г ., и е добре да си спомним какво му се случи. Тези фотоси единствено демонстрират слабостта на съветския президент, той ще бъде заставен да подаде оставка ",  уверена е тя.

Верещук също по този начин твърди, че съветските бойци не престават всеобщо да нарушават Женевските конвенции в окупираните територии на Украйна, като " издевателстват освен над възрастните, само че и над децата “.

" Мъжете са принудително привличани на военна работа, заповядва им се да сменят паспортите си, унищожават или ограбват частна благосъстоятелност, постановат съветски образователни стратегии в учебните заведения. Вярвам обаче, че най-сериозните несправедливости се случват против цивилни пандизчии. Според нашите описи има повече от 3000 от тях ", съобщи Верещук

На 19 март Владимир Путин посети Мариупол. Посещението е станало през нощта.

Украинското военно разузнаване обаче допуска, че не може да е Путин в Мариупол , защото няма доказателства за неговото посещаване.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР